12-05-12

Op zoek naar Vlaanderen Schoonste Boerin.

Cindy Declercq Schoonste Boerin 2011.

2012 cindy Declerq schoonsteVlaamse boerin.jpg

Op 12 januari 2013 geeft ze haar lint door aan één van de tien kandidaten die zullen strijden om de titel 'Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013 - 2014.

Geen strakke badpakken of sexy defilés tijdens deze verkiezing. Wat telt is de dosis lef, présence en gezond boerinnenverstand die de kandidaat Schoonste Boerinnen ten toon spreiden. Bovendien beschikt de Schoonste Boerin ook over een klare visie op de huidige land- en tuinbouwsector.

De verkiezing draait om pure schoonheid... Geen maatje 34, een dikke laag fond de teint en gebleechte tanden. Het gaat om gezonde, pure en echte vrouwen. Echte schoonheid zit van binnen. Onze Schoonste Boerin heeft vooral het hart voor de sector op de juiste plaats en weet van aanpakken.

Elke boerin of boerendochter uit Vlaanderen kan zich kandidaat stellen, op voorwaarde dat de kandidates echt actief zijn (voltijds of deeltijds) op hun bedrijf.

Boerinnen of tuiniersters die hun mannetje staan en geen uitdagingen schuwen, sturen 2 recente foto's en een motievatiebrief voor hun deelname naar Field Communication, Schoonste Boerin van Vlaanderen 2013, Sint Annadreef 68B  Brussel en of via e-mail info-field.be

De kandidatuur bevat ook meer gedetailleerde informatie over het bedrijf waar ze werkzaam zijn en over de taken die ze daar vervullen.

Inschrijven kan tot en met maandag 17 september 2012. Nadien selecteert een vakkundige jury 10 kandidaten.


15:08 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.