06-05-10

Kim Clijsters moet passen voor WTA Madrid.

Clijsters zal door haar voetblessure niet kunnen aantreden op het WTA-toernooi in de Spaanse hoofdstad Marid, dat op 8 mei van start gaat. Kim blesseerde zich op zaterdag 24 april tijdens het FEd Cup-duel tegen Estland en moet nog enkele weken rusten.

6 mei clijsters past voor Madrid

De tennisster onderging een controlescan en die bevestigde de eerder gestelde diagnose: twee kleine scheurtjes in de linkervoet. Een dergelijke blessure vraagt enkele weken herstel vooraleer maximale belasting mogelijk en raadzaam is. Het toernooi van Madrid komt dan zeker te vroeg voor Clijsters. Ze zal verder dagelijks intensief behandeld worden en de belasting zal systematisch opgedreven worden. Haar voet wordt momenteel ontlast met een voetzooltape en functionele zolen.

Wanneer Kim haar wederoptreden zal maken, is momenteel nog niet bekend. Veel hangt af van de evolutie van de behandeling. Eerst werd er door de artsen gesproken van een afwezigheid van zes weken, waardoor Clijster's aantreden op Roland Garos (24 mei - 7 juni) in het gedrang zou komen.

20:27 Gepost door Lieve | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.